Továbbra is erős a forint

Alacsony forgalom mellett tartotta pozícióját a forint a bankközi devizapiacon.
Kummer Krisztián, 2004. december 2. csütörtök, 17:11
Fotó:

Újabb eseménytelen napot zárt a bankközi devizapiac forint szekciója. Az alacsony forgalmú kereskedésben a forint árfolyama ugyan napközben némileg gyengült a lengyel zloty értékbvesztésével párhuzamosan, ám a délutáni 244,70 forintos eurókurzus nagyjából megegyezett az egy nappal korábbival. A dollár napközben 182,50 forinton is járt, estére azonban ismét 183,90 forinton forgott a zöldhasú.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK