A Budapesti Értéktőzsde prémium kategóriájában jegyzett Appeninn Nyrt. csütörtökön közölte gyorsjelentését, amely szerint az első fél évben 2,15 millió euró konszolidált bevételt és 412 ezer euró adózott eredményt ért el, a bevétel 3,9 százalékkal, a nyereség 27,6 százalékkal alacsonyabb az előző évi bázisnál.

Az első fél évben az Appeninn ingatlanportfóliója két új ingatlannal bővült, és a cég további ingatlanok, valamint ingatlanokat kezelő vállalatok vásárlását tervezi, és arra számít, hogy már a harmadik negyedévben tovább bővülhet az ingatlanbérbeadásból származó árbevétel, hosszabb távon pedig javulhat nyereségtermelő képessége.

A társaság teljes ingatlan vagyonának becsült értéke 60,4 millió euró volt az első fél év végén.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!