Továbbra is lejtőn Amerika

Gyengülnek a főbb tengerentúli tőzsdei indexek szerdán délután.
Napi.hu, 2013. október 9. szerda, 17:15
Fotó: Napi.hu

Vegyes nyitást követően dél felé fordultak a meghatározó egyesült államokbeli börzék irányadó mutatói. A Dow Jones IA, az S&P 500 index és a Nasdaq egyaránt kisebb-nagyobb mínuszokban tartózkodott a kereskedés első óráját követően, utóbbi 1 százalékot veszített az árfolyamából.

A befektetői bizonytalanságot nagyrészt az amerikai költségvetési vita okozza, az piac ugyanakkor a Fed este nyolc órára várható jegyzőkönyvét, illetve a következő Fed-elnök személyére vonatkozó bejelentést is érdeklődéssel várja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK