Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az OTP az egész délelőtti mínuszok után délután kettő körül szintén az előző napi záróérték alatt tartózkodott, a bank papírjai 0,9 százalékkal értek kevesebbet és 4806 forinton forogtak.


Az MTelekomnak sem sikerült a fordulat, a részvények kora délután 0,6 százalékkal a keddi záró alatt 680 forinton forogtak.


A Mol emelkedéssel kezdett ugyan délelőtt, de az olajipari vállalat is megjárta a piros zónát többször is. Délután kettő körül a részvények a reggeli 0,3 százalékos nyeresége 0,2 százalékra olvadt és 21 525 forintba kerültek.


A gyógyszeripari cégek közül a Richter továbbra is az előző napi záróérték felett volt 0,1 százalékkal, az Egis azonban lecsúszott a negatív zónába és 0,4 százalékkal olcsóbbodtak a papírjai. A nagyobbik gyógyszeripari cég részvényei 48 220 forinton, a kisebbiké 20 415 forinton állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!