Az OTP az egész délelőtti mínuszok után délután kettő körül szintén az előző napi záróérték alatt tartózkodott, a bank papírjai 0,9 százalékkal értek kevesebbet és 4806 forinton forogtak.


Az MTelekomnak sem sikerült a fordulat, a részvények kora délután 0,6 százalékkal a keddi záró alatt 680 forinton forogtak.


A Mol emelkedéssel kezdett ugyan délelőtt, de az olajipari vállalat is megjárta a piros zónát többször is. Délután kettő körül a részvények a reggeli 0,3 százalékos nyeresége 0,2 százalékra olvadt és 21 525 forintba kerültek.


A gyógyszeripari cégek közül a Richter továbbra is az előző napi záróérték felett volt 0,1 százalékkal, az Egis azonban lecsúszott a negatív zónába és 0,4 százalékkal olcsóbbodtak a papírjai. A nagyobbik gyógyszeripari cég részvényei 48 220 forinton, a kisebbiké 20 415 forinton állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!