Továbbra is pang a forintpiac

Kétségbe estek a bankközi üzletkötők.
NAPI Online, 2008. május 6. kedd, 16:51
Fotó:

A devizapiacon mozgásnak nyoma sem volt a mai napon. Az eurót, a dollárt és a svájci frankot is a nyitó árfolyamával megegyező áron jegyezték késő délután is, alacsony forgalom mellett.

Az euró/forint kurzus 251,80-252,20 között csapkod, mint szúnyog a viharban - mondta el a Napinak Kolba Miklós az ING üzletkötője. Kedden egy svájci frankért 154,50, míg egy dollárért 163 forintot kell adni.

Kolba úgy véli, hogy nagyobb változást a jövő héten megjelenő ipari termelői árindex adat idézhet elő.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK