A kiskereskedelmi eladások októberi csökkenésének jeleiről adott hírt az Egyesült Államok legnagyobb áruházlánca, a Wal-Mart, valamint szektortársa, a Target. A Morgan Stanley által az elmúlt két hónap alatt ért 3,7 milliárd dolláros veszteségek sem lelkesítették a befektetőket, akiket a BHP Billiton Rio Tintóra tett vételi ajánlatának is dugába dőlte is elszomorított. A kereskedés kezdete után fél órával egyedül a S&P 500-as indexe nem mutatott negatív elmozdulást. A Dow Jones 0,2 százalékos, míg a Nasdaq 0,7 százalékos mínuszban volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!