Továbbra is sláger a kincstárjegy

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Államadósság Kezelő Központ a meghirdetett 20 milliárdnyi helyett 25 milliárd forintnyi likviditási kincstárjegyet értékesített mai aukcióját.
Kummer Krisztián, 2004. november 22. hétfő, 12:25
Fotó:

A hat hetes futamidejű kincstárjegyek mai aukcióján a hozamok 9,85 és 9,99 százalék közt szóródtak, az átlaghozam 9,92 százalékon alakult. A 20 milliárd forintnyi állampapírra csaknem 60 milliárd forint értékben születtek ajánlatok, így az ÁKK végül 25 milliárd forintnyi értékpapírt értékesített.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK