Továbbra is szunyókál a bankközi

Továbbra is alacsony forgalom mellett kereskedenek a bankközi devizapiacon, az euró jelenleg 235,15/45 forinton áll, ami 14,79 százaléknak felel meg az árfolyamsáv erősebik oldalán - közölte a NAPI Online-nal az ING Bank üzletkötője.
Kolozsi Pál, 2003. január 6. hétfő, 10:40
Fotó:

A kurzus gyakorlatilag megegyezik a pénteki záróértékkel. A kereskedési nap elején egy külföldi befektető forinteladásba kezdett, így valamelyest gyengült a forint, de a piac hamar visszakorrigált a kezdeti szintre. A dollár 225 forint alatt forog. A piaci szakértők nem számítanak különösebben eseménydús napra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK