Továbbra sem pörög a forintpiac

A bankközi forintpiacon továbbra sem mutatkozik mozgás, és ez várhatóan így is marad a hét hátralévő részében. A forint a tegnapi erős oldali 12,44 sszázalékos zárás körül nyitott, az euró árfolyama 241 forint felett volt. jelenleg kissé magasabban van a magyar deviza, a az erős oldali 12,65 százalék 240,70/241,10 forintos árfolyamot jelent. Kereskedők csak a jövő hét első felére, az inflációs adat napvilágra kerülése után várnak élénkebb forgalmat.
Molnár Csaba, 2002. június 6. csütörtök, 11:08

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK