Továbbra sem rezdül a forint

Kitart a nihil a forint piacán.
Napi.hu, 2014. április 23. szerda, 09:56
Fotó: Reuters

Amíg kedd este 306,7 forintot ért egy euró, addig szerda délelőtt 10 órakor 307,1-et, azaz csak minimálisan mozgott a magyar deviza árfolyama.

Bár az ukrán válságra továbbra is árgus szemekkel figyel a piac, illetve Kínában immár a negyedik egymást követő hónapban csökkent a feldolgozóipar teljesítménye áprilisban, a nemzetközi hangulat még mindig viszonylag jó, így nagy kilengésekre továbbra sem lehet számítani.

Ekkor egy dollár 222,2, egy font 373,6, egy svájci frank 251,4, míg a japán jen 2,1679 forintot ért.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Blama, 2014.04.23 12:12

A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RonaGyuri, 2014.04.23 11:57

Rezzenni nem rezzen, hanem ingadozik!
Ami pedig a bugyuta nagyarázkodást illeti: mert alapvetően nem ettől függ! =))
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html