Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Alteo pénteki közleménye idézi Simon Anitát, a hulladékgazdálkodási divízió vezetőjét, aki hangsúlyozta: az új tevékenységi kör a komplex hulladékkereskedelmi és a hasznosítási területen is új lehetőségeket jelent.

A vállalat 2018 első félévében 9 milliárd 277 millió forintos árbevétel mellett 351 millió forintos nettó eredményt ért el - idézi a közleményt az MTI.

Az Alteo árbevétele 2017-ben, 32 százalékos növekedéssel, meghaladta a 18,4 milliárd forintot, nettó eredménye pedig, 12 százalékos növekedéssel, a 900 millió forintot.

Az Alteo Nyrt. 2010 októbere óta jelen van a Budapesti Értéktőzsdén, részvényei kezdetben a standard kategóriában forogtak, majd 2018 szeptemberében átkerültek a prémium kategóriába.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!