Megnyílt a Wallis Prémium Használtautó Centert a budapesti Könyves Kálmán körúton, a kereskedésben a Wallis Motor Pest és Duna szalonok BMW Premium Selection, MINI Next és más használtautó-kínálata érhető el - írja közleményében az Altera névváltása után AutoWallis néven a Budapesti Értéktőzsdén jelen lévő cég.

Állítják, ez Közép-Európa legmodernebb és egyik legnagyobb BMW-márkakereskedése. Székely Gábor, az AutoWallis befektetési igazgatója elmondta, hogy a magyar autópiac dinamikus bővülését kihasználva a csoport ezúttal a használtautó-piacban rejlő lehetőségeket kívánja még jobban kiaknázni azzal, hogy folyamatosan közel 60 prémium kategóriás használt gépkocsival várják az ügyfeleket. Hozzátette, hogy már rövid távon a használtautó-forgalom közel 20 százalékos bővülését várja a csoport Magyarországon.

Az eseményen részt vett Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország és Antal Péter, a Wallis Motor Duna és Pest ügyvezető igazgatója is. Az új szalon megnyitóján elhangzott, hogy az ügyfelek Magyarországon egyedülálló méretű használtautó-kínálatot érhetnek el prémium környezetben: 24 hónapos jótállással, igazolt járműtörténettel, 6 hónap vagy 10.000 km-ig ingyenes karbantartással szervizelt autókat lehet megvásárolni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!