Alig mozdultak az ázsiai tőzsdék

Minimálisan mozogtak a vezető ázsiai börzék csütörtökön - írja az MTI.
Szász Péter, 2019. február 14. csütörtök, 07:28
Fotó: Shutterstock - A kép illusztráció

A már bezárt tőzsdék közül a tokiói értéktőzsde irányadó Nikkei225 indexe 0,01 százalék csökkenéssel, 21 142 ponton fejezte be a napot. A részvények szélesebb körét felölelő TOPIX index 0,06 százalékkal erősödött szerdai záróértékéhez képest.

Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,07 százalékos gyengüléssel, a tajvani tőzsdemutató pedig 0,02 százalékos csökkenéssel zárt.

A reggel 7 órakor még nyitva tartó szöuli tőzsde 0,12 százalékos pluszban állt, ugyanakkor a sanghaji börze 0,07 százalékos, a hongkongi pedig 0,16 százalékos gyengülést jelzett.

Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 54 cent (0,85 százalék) emelkedéssel, 64,15 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK