Így teljesítettek a tőzsdék Ázsiában

Vegyesen zártak a vezető ázsiai tőzsdék hétfőn, és a még nyitva tartó térségbeli börzéken sem alakult ki egyértelmű trend. A tokiói tőzsde hétfőn zárva volt nemzeti ünnep miatt - írja az MTI.
Szabó Zsuzsanna, 2019. július 15. hétfő, 08:40
Fotó: Reuters

Az ausztrál tőzsde 0,56 százalék mínuszban, a tajpeji viszont 0,48 százalék pluszban fejezte be a napot.

Néhány térségbeli ország börzéjén még folyik a kereskedés, Sanghaj 0,19 százalék, Hongkong pedig 0,08 százalék erősödést jelez, ugyanakkor Szöul 0,18 százalék mínuszban áll.

Reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 8 cent csökkenéssel, 66,64 dolláron állt.

Az arany ára unciánként 0,22 százalékkal (3,15 dollár) 1415,35 dollárra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK