A tokiói értéktőzsde irányadó mutatója, a Nikkei225 index 0,47 százalék erősödéssel, 24 ezer 45 ponton zárt. A részvények szélesebb körét felölelő Topix mutató 0,38 százalékos pluszban fejezte be a napot.

Az ausztrál tőzsde 0,32 százalékkal, a tajvani pedig 0,19 százalékkal erősödött.

QP | Quality Placement

Röviddel hét óra után még tartott a kereskedés néhány térségbeli börzén. Így például Sanghaj 0,10 százalék, Hongkong pedig 0,09 százalék mínuszt, Szöul viszont 0,11 százalék pluszt jelzett.

Az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 3 cent gyengüléssel, 64,59 dolláron állt.

Az arany ára unciánként 0,35 százalékkal (5,45 dollárral) 1555,95 dollárra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!