Vegyes nap volt Ázsiában

Vegyesen fejezték be a napot a már bezárt ázsiai tőzsdék, és a még nyitva tartó piacokon sem alakult ki egyértelmű trend - írja az MTI.
Szabó Zsuzsanna, 2020. július 23. csütörtök, 08:59
Fotó: Getty Images

A tokiói börze nem nyitott ki csütörtökön, és pénteken is zárva lesz.

Az ausztrál tőzsde 0,23 százalékkal erősödött, a tajvani pedig 0,48 százalékkal gyengült. A még nyitva tartó hongkongi tőzsde 0,34 százalékos erősödést, a sanghaji 0,54 százalékos gyengülést, a szöuli pedig 0,52 százalékos csökkenést jelzett.

Csütörtökön reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 12 cent (0,27 százalék) emelkedéssel, 44,41 dolláron állt.

Az arany ára unciánként 0,36 százalékkal (6,8 dollárral) 1871,90 dollárra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK