A már bezárt tőzsdék közül a tokiói értéktőzsde irányadó Nikkei225 indexe 0,14 százalék csökkenéssel, 21 816 ponton fejezte be a napot, míg a részvények szélesebb körét felölelő Topix index 0,27 százalékkal gyengült - írta az MTI.

Az ausztrál tőzsde irányadó mutatója 0,06 százalékos erősödéssel, a tajvani tőzsdemutató pedig 0,35 százalékos emelkedéssel zárt.

A reggel 7 órakor még nyitva tartó hongkongi tőzsde 0,74 százalékos, a sanghaji börze irányadó mutatója 0,88 százalékos, a szöuli Kospi mutató pedig 0,22 százalékos pluszt jelzett.

A tokiói tőzsdezáráskor, reggel 7 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 9 cent (0,14 százalék) csökkenéssel, 66,03 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!