A Mol 35 forinttal, 2,18 százalékkal 1640 forintra erősödött, 996,1 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 30 forinttal, 0,31 százalékkal 9800 forintra csökkent, forgalmuk 2,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,28 százalékkal 360 forintra esett, forgalma 117,3 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 55 forinttal, 0,84 százalékkal 6625 forintra nőtt, a részvények forgalma 1,5 milliárd forintot tett ki.

A kis és közepes részvények indexe, a BUMIX 3357,10 ponton zárt kedden, ez 25,40 pontos, 0,76 százalékos emelkedés a hétfői záráshoz viszonyítva.

A Budapesti Értéktőzsde kedden jelentősen felülteljesítette a nemzetközi tőzsdéket, bár a forgalom alacsony volt. A Mol jól teljesített az olajárak jelentős, 2 százalék feletti emelkedésének hatására. A Richtert érintő hír, lehet, hogy az Amerikai Egyesült Államokban meg fog jelenni a Vraylarhoz hasonló gyógyszer, de ez egyáltalán nem biztos, hogy jelentős hatással lesz az értékesítésre - mondta Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!