Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol 12 forinttal, 0,56 százalékkal 2162 forintra erősödött, 2,0 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 180 forinttal, 1,39 százalékkal 13 100 forintra nőtt, forgalmuk 7,5 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 3,5 forinttal, 0,86 százalékkal 410 forintra emelkedett, forgalma 163,0 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 80 forinttal, 0,92 százalékkal 8620 forintra csökkent, a részvények forgalma 3,6 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 3736,18 ponton zárt szerdán, ez 39,91 pontos, 1,08 százalékos emelkedés a keddi záráshoz viszonyítva.

Megnyugodtak a nemzetközi piacok az előző napi eladási hullám után. Ehhez az is hozzájárult, hogy az amerikai Fed elnöke, Jerome Powell a szenátus pénzügyi bizottsága előtt kedden támogató jegybanki politikáról nyilatkozott. Ez viszonylag jót tett a budapesti tőzsdének is, emelkedni tudott a vezető részvények többsége. A Molt segítette az osztalékfizetésről szóló bejelentés. Most a Richter gyengélkedik pénteki gyorsjelentése előtt, a befektetők kivárnak - mondta Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!