Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A részvénypiac forgalma 15,5 milliárd forint volt, a vezető részvények ára vegyesen változott az előző napi záráshoz képest.

Baráth Tibor, az Erste Befektetési Zrt. vezető üzletkötője az M1 csatornán elmondta: a nap elején a magyar piac nehezebben indult, a második felében kapcsolódott be az európai erősödésbe. A kereskedés kedvező hangulatban telt, a BUX pénteki záró értéke mindössze 100 ponttal marad el a mindenkori történelmi csúcsától, ami tavaly januárban volt.

Baráth szerint a nap nyertese a Richter volt, de az OTP árfolyama is történelmi csúcson volt délelőtt, 11 970 forinton.

A Mol 42 forinttal, 1,31 százalékkal 3242 forintra erősödött, 2,1 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 50 forinttal, 0,42 százalékkal 11 850 forintra csökkent, forgalmuk 8,7 milliárd forintot tett ki. A délelőtt folyamán a bankpapír árfolyama 40 forinttal meghaladta a csütörtöki, történelmi rekordnak számító 11 930 forintos értéket, majd gyengülni kezdett.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,22 százalékkal 457 forintra esett, forgalma 290,1 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 150 forinttal, 2,56 százalékkal 6020 forintra nőtt, a részvények forgalma 3,2 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!