A vezető részvények közül egyedül a Richter részvényei estek, az árfolyam a pénteki zárószinthez képest 0,2 százalékos mínuszban állt.

A Mol 0,8, az OTP 0,8 a Magyar Telekom pedig 0,7 százalékkal emelkedett.

Reggeli hír volt, hogy a Mid Europa Partners megállapodást kötött a Trevelin Holding Zrt.-vel, az Indotek csoport tagjával a Waberer's International Nyrt. részvényei 24 százalékának eladásáról, valamint arról, hogy vételi opciót biztosít az Indotek számára a fennmaradó 47,99 százalékos tulajdonrészének megvásárlására. A bejelentést követően a Waberer's részvényei hétfő délelőtt negyed 11 körül 2,7 százalékos pluszban jártak, a részvények árfolyama 1150 forinit volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!