A társaság 2018-ban elsőként jelent meg a BÉT Xtend piacon, jelen tőkebevonással a kategórialépést is elsőként abszolválta a középvállalati platform mezőnyéből.

A Megakrán szintlépését követően megkezdődött a kereskedés a társaság részvényeivel a BÉT Standard kategóriájában, ezzel a szegmens immár 17 kibocsátót számlál – a mérföldkő apropójából tartott kereskedésindító csengetésen Vitkovics Péter, a Megakrán felügyelőbizottságának elnöke, Vida Tamás, a KÉSZ Holding Zrt vezérigazgatója, egyúttal a Megakrán felügyelőbizottságának tagja, valamint Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója is részt vett.

A Standard kategóriába lépéssel bővült a kibocsátott részvények száma is, mostantól kerülnek tőzsdei forgalomba azok a részvények, amelyeket az októberi tőkeemelés során a KÉSZ Holding Zrt jegyzett le. A KÉSZ Holding Zrt ezzel közel 20 százalékos mértékben lett a Megakrán Nyrt tulajdonosa, egyben stratégiai partnere.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!