Kerek szint alatt az OTP

Több mint 1 százalékkal esett a BUX csütörtökön. Az OTP jegyzése 9 ezer forint alatt mozog.
Csernátony Csaba, 2020. szeptember 24. csütörtök, 12:01
Fotó: Napi.hu

Kedvezőtlen hangulatban telt a délelőtt a budapesti tőzsdén, az irányadó index, nem sokkal dél előtt a BUX több mint 1 százalékos mínuszban volt.

A vezető részvények közül az OTP 1,4 százalékkal a 9 ezer forintos szint alá süllyedt.

Közben a Mol árfolyama 1,7 százalékkal 1590 forintra csökkent. A Magyar Telekom jegyzése 1,4 százalékkal 363 forintra esett. A Richter egyelőre megúszta mindössze 0,2 százalékos értékvesztéssel, ami 6785 forintos árfolyamnak felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK