Vörösbe borult Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX eséssel indította a napot.
Szabó Zsuzsanna, 2018. december 27. csütörtök, 09:48
Fotó: AFP/Getty Images North America

A budapesti parketten eséssel indult az ünnepeket követő első kereskedési nap: a BUX délelőtt háromnegyed 10 körül 0,6 százalékos veszteségben állt 39 326 pontnál.

A blue chipek többnyire veszteségben álltak: a Magyar Telekom 0,8 százalékos gyengülést követően 440 forintnál, a Mol 1 százalékos esést követően 3092 forintnál, az OTP 1,1 százalékos csökkenést követően 11 250 forintnál járt, míg a Richter 5550 forintnál stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK