A londoni FTSE-100 0,25 százalékos, a frankfurti DAX30 0,29 százalékos, a párizsi CAC-40 pedig 0,41 százalékos mínuszban kezdett.

Hétfőn a londoni tőzsde 0,07 százalékos erősödéssel, ugyanakkor a frankfurti börze 0,39 százalékos gyengüléssel, a párizsi pedig 0,08 százalékos csökkenéssel zárt.

Keddi tőzsdenyitáskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 10 cent (0,14 százalék) csökkenéssel, 71 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!