Halványuló jókedv Európában

A nyugat-európai vezető indexek többsége enyhe pluszban voltak hétfő délelőtt.
Szabó Zsuzsanna, 2020. szeptember 14. hétfő, 11:49
Fotó: Getty Images

A MarketWatch adatai szerint a londoni FTSE-100 a pénteki zárószintjén egyensúlyozott hétfő délelőtt, a DAX 0,2, a CAC-40 0,5 százalékos pluszban volt, de a főbb nyugat európai indexek mindegyikén kifulladóban volt a reggeli lendület.

A  milánói FTSE MIB szintén a pénteki szintje körül mocorgott, ám inkább a veszteséges zóna felé tendált. A madridi IBEX-35 0,3 százalékos nyereségben állt ekkor.

A Stoxx Europe 600 indexe 0,2 százalékkal emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK