Eséssel indult a nap Európában

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés kedden a főbb európai értékpapírpiacokon - írja az MTI.
Szabó Dániel, 2018. december 18. kedd, 09:24
Fotó: AFP - Daniel Leal-Olivas.

Az FTSE EuroFirst 300 páneurópai index 0,31 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,45 százalék csökkenéssel indult neki a keddi kereskedésnek.

Londonban 0,44 százalékkal nyitott alacsonyabban az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,22 százalékkal kezdett alacsonyabban, Párizsban pedig 0,57 százalékkal csökkent nyitáskor a CAC-40 index. Madridban 0,35 százalék, Milánóban 0,37 százalék volt a nyitáskor az indexek csökkenése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK