Vörössel indított Nyugat-Európa

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés szerdán a főbb európai értékpapírpiacokon.
Szepesi Anita, 2018. július 11. szerda, 09:52
Fotó: Reuters

A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,63 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,74 százalék csökkenéssel kezdte a kereskedést.

Londonban az FTSE-100 index 0,78 százalékkal nyitott alacsonyabban, a frankfurti DAX index 0,79 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,76 százalékkal csökkent kezdéskor. Madridban 0,65 százalék, Milánóban 0,83 százalék volt az indexcsökkenés a szerdai nyitáskor - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK