A Mol árfolyama 2 forinttal, 0,07 százalékkal 2976 forintra csökkent, 871,8 millió forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 20 forinttal, 0,16 százalékkal 12 630 forintra esett, forgalmuk 3,2 milliárd forintot tett ki.

QP | Quality Placement

A Magyar Telekom 0,50 forinttal, 0,11 százalékkal 435 forintra gyengült, forgalma 107,9 millió forint volt.

A Richter-papírok 56 forinttal, 1,12 százalékkal 5050 forintra erősödtek, forgalmuk 2,1 milliárd forintot ért el.

A kis és közepes részvények indexe, a BUMIX 4296,28 ponton zárt kedden, ez 7,42 pontos, 0,17 százalékos csökkenés a hétfői záráshoz viszonyítva.

A nemzetközi piac eseménytelen volt, a BÉT-en irányt nem nagyon mutató, alacsony forgalom mellett zajlott a kereskedés. A keddi kamatdöntést követő monetáris politikai kommunikációnak nem volt különösebb hatása a részvénypiacra, a forint a nap vége felé kicsit erősödött. Tovább veszik a Richtert, a technikai vevőkön túl valószínűleg olyanok is érkeznek, akik a tartósan gyengébb forintra gondolva vonzónak látják a papírt - mondta Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!