Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Mol 54 forinttal, 1,89 százalékkal 2914 forintra erősödött, 2,3 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP részvények ára 170 forinttal, 1,27 százalékkal 13 540 forintra nőtt, forgalmuk 9 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 3,50 forinttal, 0,78 százalékkal 451,50 forintra emelkedett, forgalma 284,8 millió forint volt.

A Richter-papírok ára 85 forinttal, 1,66 százalékkal 5220 forintra nőtt, forgalmuk 2,6 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 3993,55 ponton zárt kedden, ez 31,43 pontos, 0,79 százalékos emelkedés a hétfői záráshoz viszonyítva.

A hazai parkett a vegyes nemzetközi hangulattal szemben "szuper" napot zárt. A befektetők az elmúlt napokban - a régiós piacokkal együtt - megtalálták a BÉT-et, így most a lengyel piaccal együtt emelkedik. Az OTP a hétfőn felállított történelmi rekord után kedden új csúcson zárt, és hasonlóan erős volt a Mol és a Richter is - mondta Kocsis Márió, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzője.

A BÉT-en kedden felfüggesztették a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését a kibocsátó kérésére, ennek okáról a társaság a piac zárásáig nem tett közzé tájékoztatást.

Az Opus a hétfői 3,44 százalékos erősödés után kedden 3,14 százalékos emelkedéssel fejezte be a napot. A papír kibocsátója, az Opus Global Nyrt. hétfői bejelentése szerint piaci visszaélést gyanít a részvények kereskedésének piacán, ezért bejelentést tett a Magyar Nemzeti Banknál (MNB). A bejelentés short ügyletekre vonatkozott, a jegybank vizsgálja az ezzel kapcsolatos esetleges jogszabálysértéseket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!