Vegyesen zártak az ázsiai tőzsdék

Vegyesen zártak a vezető ázsiai piacok kedden, és a még nyitva tartó térségbeli börzéken sem alakult ki biztos trend.
Szepesi Anita, 2019. április 30. kedd, 09:22
Fotó: Getty Images

Kedden Tokió zárva volt nemzeti ünnep miatt. Az ausztrál börze irányadó mutatója 0,43 százalékkal gyengült, a tajpeji börze indexe ugyanakkor 0,26 százalékkal erősödött zárásra - adta hírül az MTI.

Reggel nyolc órakor még folyt a kereskedés néhány tőkepiacon a térségben, Sanghaj 0,23 százalék erősödést, Hongkong 0,70 százalékos gyengülést, a szöuli börze irányadó indexe pedig 0,43 százalék mínuszt jelzett.

Reggel 8 órakor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 16 cent (0,22 százalék) csökkenéssel, 71,38 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK