Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az MTI-nek elmondta: iránykereső volt a hét utolsó tőzsdei kereskedési napja. A nap nyertese a több mint 1 százalékkal erősödő OTP lett, a bankpapír közelíti abszolút csúcsát. A Richter emelkedését egy elemzői felminősítés, valamint egyik készítménye japán forgalmazásának engedélyezése segítette.

A Mol 6 forinttal, 0,20 százalékkal 3006 forintra erősödött, 3,3 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 130 forinttal, 1,02 százalékkal 12 900 forintra nőtt, forgalmuk 10,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 1 forinttal, 0,23 százalékkal 435 forintra csökkent, forgalma 768,8 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 20 forinttal, 0,41 százalékkal 4920 forintra emelkedett, a részvények forgalma 4,2 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!