A részvénypiac forgalma 8,9 milliárd forint volt, a vezető részvények vegyesen teljesítettek az előző napi záráshoz képest. A BUX az előző kereskedési napon, múlt hétfőn is zárócsúcsot döntött 45 984,46 ponttal.

Móró Tamás, a Concorde Értékpapír Zrt. vezető elemzője az MTI kérdésére kifejtette, hogy BÉT-et legfeljebb az amerikai részvénypiacon kibontakozó profitrealizálás befolyásolhatta kisebb mértékben. Jelentős mértékben erősödni csak a Magyar Telekom tudott, de ennek sem volt különösebb oka, legfeljebb az, hogy a részvényei eddig gyengélkedtek.

QP | Quality Placement

A Mol ára nem változott, 2940 forintot ért, 1,7 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 80 forinttal, 0,52 százalékkal 15 430 forintra erősödött, forgalmuk 4,6 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 6 forinttal, 1,36 százalékkal 446 forintra nőtt, forgalma 190,8 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 35 forinttal, 0,54 százalékkal 6415 forintra csökkent, a részvények forgalma 1,1 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!