Valamennyi vezető részvény jelentősen veszített értékéből, legnagyobb mértékben az OTP, amelynek ára több mint 15 százalékot esett, de a Richter és Magyar Telekom is járt több mint 10 százalékos mínuszban.

Az OTP legalacsonyabb árfolyama 15 óráig 9865 forint volt, ami 16,6 százalékos esés.

A Richter árfolyama 5800 forintig süllyedt, ami 10,8 százalékos csökkenés.

A Magyar Telekom 335 forinton, 10,9 százalékos eséssel érte el mélypontját.

A Mol délutánig viszonylag jól tartotta magát, 15 órakor 2,71 százalékkal, 1864 forintra gyengült. A nap elején azonban az olajrészvény is járt csaknem 11 százalékos mínuszban, 1706 forinton.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!