Varga Zoltán, az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője az MTI-nek elmondta, hogy a hét utolsó napját unalmas kereskedés jellemezte kisebb elmozdulásokkal, átlag alatti forgalommal.

A vezető részvények közül az OTP erősödött a legjobban, tovább folytatta a pozitív korrekcióját. Emelkedett a Magyar Telekom is, ugyanakkor mínuszban zárt a Mol és a Richter.

A Mol 8 forinttal, 0,48 százalékkal 1669 forintra csökkent, 922,2 millió forintos forgalomban.

Az OTP részvények ára 150 forinttal, 1,43 százalékkal 10 620 forintra erősödött, forgalmuk 3,1 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 4,50 forinttal, 1,24 százalékkal 368 forintra nőtt, forgalma 134,5 millió forint volt.

A Richter papírok árfolyama 135 forinttal, 1,94 százalékkal 6825 forintra esett, a részvények forgalma 3,1 milliárd forintot ért el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!