Eseménytelen, alacsony forgalmú napot zárt hétfőn a budapesti tőzsde - mondta Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője az MTI-nek. Hozzátette: alulteljesítő volt a hazai piac a nyugat-európai társaihoz képest. Ezt azonban nem indokolják hírek, mert nem érkezett egyedi, vállalati bejelentés.

A Mol 42 forinttal, 2,03 százalékkal 2030 forintra csökkent, 2,0 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 60 forinttal, 0,45 százalékkal 13 135 forintra esett, forgalmuk 1,7 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 4,0 forinttal, 0,95 százalékkal 416 forintra gyengült, forgalma 142,5 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 245 forinttal, 2,83 százalékkal 8420 forintra csökkent, a részvények forgalma 3,0 milliárd forintot ért el.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!