Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az Equilor Befektetési Zrt. az MTI-nek küldött heti összefoglalójában kiemelte, hogy lefele csordogált a héten a BUX. Az előző heti 53 ezer pontos csúcsdöntés után a héten negatív korrekció jellemezte a magyar tőzsdeindexet.

Felhívják a figyelmet arra, hogy változik a BUX-kosár összetétele. A félévente sorra kerülő átsúlyozás miatt némileg változnak a részvények súlyai a hazai indexkosárban, a szeptember 20-i módosításokkal új részvénysorozat nem kerül a BUX-indexbe, és ki sem kerül egyetlen szereplő sem.

A héten céláremelés érkezett az OTP-re, a Goldman Sachs 17 200 forintról 18 900 forintra emelte az OTP Bankra vonatkozó, 12 havi célárfolyamát, az ajánlás továbbra is vétel.

A héten 3,16 százalékkal csökkent az OTP, a papír 18 110 forinton zárt pénteken, heti forgalma 25,46 milliárd forint volt.

A Mol árfolyama 1,50 százalékkal emelkedett, pénteken 2436 forinton fejezte be a kereskedést, forgalma a héten több mint 11,62 milliárd forint volt.

A Magyar Telekom ára 1,61 százalékkal csökkent, pénteken 427 forinton zárt a részvény, forgalma a héten 1,1 milliárd forintot tett ki.

A Richter árfolyama 1,92 százalékkal erősödött, a hét utolsó kereskedési napján 8755 forinton zárt, heti forgalma meghaladta a 9,1 milliárd forintot.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!