Az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint egész Európában gyengélkednek a részvénypiacok, de egyik se annyira, mint a BÉT. Török Lajos hozzátette, hogy a BUX-ot ezúttal is főleg az OTP mozgatta, de az előző héttől eltérően ezúttal lefelé.

Alacsony volt a forgalom is, és többnyire a kisebb részvényeknek sem volt jó napjuk - véli az elemző az MTI szerint.

A Mol 44 forinttal, 1,65 százalékkal 2624 forintra csökkent, 1,3 milliárd forintos forgalomban.

Az OTP-részvények ára 375 forinttal, 2,07 százalékkal 17 745 forintra esett, forgalmuk 5,8 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 2,5 forinttal, 0,60 százalékkal 421,50 forintra erősödött, forgalma 28,7 millió forint volt.

A Richter-papírok árfolyama 200 forinttal, 2,29 százalékkal 8540 forintra gyengült, a részvények forgalma 1,7 milliárd forintot ért el.

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!