Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

New Yorkban a DJIA-30 index 0,09 százalék, az S&P-500 index 0,31 százalék, a Nasdaq Composite index 0,34 százalék veszteséget mutatott a kereskedés kezdetén.

Az olajár az amerikai kereskedés kezdetére már emelkedett, bár a WTI csütörtökön korábban az idén először 50 dollár alatti szintet is érintett. Szerdán ugyanis a szaúdi energiaipari miniszter kijelentette, hogy "nem ők lesznek az egyetlenek akik korlátozzák a termelést", illetve az orosz elnök is "megfelelőnek" nevezte a hatvan dolláros (Brent) olajárat.

Az amerikai kereskedés kezdetén a WTI 1,77 százalékkal állt magasabban, hordónként 51,18 dolláron, a Brent ára 1,17 százalékkal 59,78 dollárra emelkedett.

Az eurót 0,10 százalékkal jegyezték magasabban, 1,1377 dolláron, az arany ára 0,24 százalékkal 1232,80 dollárra emelkedett unciánként.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!