A BÉT honlapján közzétett tájékoztatás szerint a cég még zártkörűen működő részvénytársaságként nyújtotta be regisztrációs kérelmét, így a részvényekkel egyelőre nem lehet kereskedni, az első kereskedési napot később határozzák meg.

A társaságnak a tőzsde honlapján közzétett tájékoztatója szerint a fő tevékenységi köre az éttermi vendéglátás, a klasszikus éttermi étkezés, illetve étkeztetés, digitális alapokon működtetve - írta az MTI.

A Budapest belvárosában 2015 szeptemberében megnyitott KAJAHU étterem a kezdetektől digitális tartalommal, beépített monitorokon keresztül kommunikál a vendégekkel. Asztalokba épített monitorok jelenítik meg az étel és italkínálatot, a piactéren megvásárolható élelmiszereket és palackozott italokat. A monitorok emellett tartalmaznak chat funkciót, rajz vagy diafilm mesét a gyerekeknek, digitális vendégkönyvet, asztalfoglalás és fizetés választó funkciókat.

A KAJAHU koncepció egyik kulcseleme, a BOOKER egy olyan többfunkciós, web alapú applikáció, amely bármelyik mobil böngészőjéből megnyitható. Jelenleg fejlesztés alatt áll, várhatóan 2018 negyedik negyedévében kezdhetik el használni a vendégek, alkalmazásával lehet majd egyebek mellett asztalt foglalni, előre rendelni, fizetni, valamint különböző kedvezményeket igénybe venni.

A vállalat franchise hálózat felépítését tervezi. Az első franchise megállapodást tavaly kötötték a százhalombattai Grey Invest Kft.-vel, a társaság tíz étterem nyitását vállalta Magyarországon a következő tíz évben, négyet Budapesten, hatot vidéki nagyvárosokban. Az első étterem várhatóan 2018. negyedik negyedévében nyílik meg a Corvin sétányon.

Idén áprilisban megállapodást kötöttek a budapesti Region Capital Holding Kft.-vel, a cég 2030-ig összesen 73 KAJAHU Éttermet nyit meg Ausztriában, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban, az első két éttermet október végéig Bécsben és Pozsonyban.

Fotó: Pixabay

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!