Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Jelentős mínuszba került szerdán a budapesti tőzsde irányadó indexe. A BUX délután 14 óra előtt 32 796 pontnál tartott, ami 4,8 százalékos esésnek felel meg.

A legnagyobb forgalmú papírok közül az OTP árfolyama 4,5 százalékkal 8520 forintra csökkent. A Mol jegyzése 6,9 százalékkal 2040 forintra zuhant. A Richer-árfolyam 6300 forintra mérséklődött, ami több mint 4 százalékos mínusznak felel meg.

A Magyar Telekom minimális, 0,3 százalékos csökkenést könyvelhetett el, ez pedig 365 forintos árfolyamot jelentett.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!