2010-től ugrásszerűen emelkedni fog a nyugdíjba vonulók száma Európában és az Egyesült Államokban, aminek az előszele hamarosan érezhető lesz, a megtakarítások fokozódása dezinflációhoz is vezethet. A jövő évtizedtől pedig már ellenkező irányú változások várhatók, ahogy a nyugdíjasok az állami ellátás mellett elkezdik felélni tartalékaikat. Részletek a keddi NAPI Gazdaságban

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!