A páneurópai FTSE EuroFirst 300 index 0,18 százalékkal, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,22 százalékkal csökkent a keddi kereskedés kezdetén.

Londonban 0,16 százalékkal kezdte alacsonyabban a kereskedést az FTSE-100 index, a frankfurti DAX index 0,66 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,17 százalékkal nyitott gyengébben. A madridi tőzsde 0,21 százalék, a milánói 0,22 százalék indexcsökkenéssel kezdte a keddi kereskedést.

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe 40 777,08 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!