BUX

Trend trader devizakereskedési tanfolyam

Négynapos képzésünkön valós körülmények között nyerhet betekintést a tőzsdei kereskedő stratégiáiba, döntéseibe a devizapiacon és tőzsdeindexeken keresztül. Így akár saját számláján is kipróbálhatja a napon belüli vagy a hosszabb távú stratégiákat.

-x-, 2016. március 1. kedd, 12:00

Képzésünk során hatékony, trendkövető kereskedési szisztémákat tanul, melyeket napon belüli és hosszabb távú kereskedések alkalmával is sikerrel használhat. Az oktatás során a stratégiákat valós körülmények között közösen be is gyakoroljuk. Hozam és a kockázat kéz a kézben járnak, magasabb hozamért cserébe nagyobb kockázatvállalási hajlandóságra van szükség.

További információ és jelentkezés az oktatásra

A sikeres tőzsdéző azonban kiváló kockázatkezelő és kitartó stratéga! Ezt a győztes szemléletmódot mi is alaposan körbejárjuk képzésünkön. A vételi és eladási pontok meghatározásán túlmenően kockázatkezelési és pozícióméretezési módszereket gyakorolhat.

Kinek ajánlott a képzés? Kezdő és kevés tapasztalattal rendelkező kereskedőknek.

További információ és jelentkezés az oktatásra.

Mit ad Önnek négynapos oktatásunk?

• Megtanul vételi és eladási pontokat azonosítani.• Azonosítja a piaci irányokat (trendeket).• Kereskedési stratégiákat sajátít el.• A kockázatkezelés és pozícióméretezés mestere lesz.• Közös kereskedés élménye.

Időpont: 2016. március 31, április 1, 21, 22. 09:30-17:00 Helyszín: Portfolio Trader Akadémia, 1033 Polgár u. 8-10. Flórián Udvar Irodaház, D épület 201.

A cikk saját szolgáltatás népszerűsítését szolgálja.