Ennél szerényebb nagyobb mértékben csökkent a szélesebb merítésű Topix, amely 0,6 százalékkal 1101,07 pontra esett. Komoly, 1,85 százalékos csökkenést szenvedett el a Mazda Motor Corp. részvénye, amely 1,85 százalékot veszített értékéből, de az acélipari társaságok sem remekeltek: a Kobe Steel papírja 1,95, a Nippon Steel részvénye pedig 0,8 százaékkal esett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!