Az első kilenc hónapban a társaság az erős organikus fejlődésnek, és az akvizícióknak köszönhetően 213 millió eurós árbevételt ért el, szemben a tavalyi év azonos időszakának 79 milliós értékével. Az ingatlanhasznosító nettó eredménye hasonló ütembe emelkedett, a bázisidőszaki 24,8 millióval szemben 79,9 millió eurót tett ki. A gyorsjelentés leszögezi, hogy a júniusban meghatározott, egész évre vonatkozó 250 milliós árbevétel-előrejelzés bőven teljesíthető lesz, ugyanakkor a cég most nem értékeltette át ingatlanportfólióját. A részvény árfolyama alacsony forgalom mellett 1,3 százalékkal 23 500 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!