Egy euróért 298,91 forintot kértek csütörtök délelőtt tíz órakor.

Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank devizakereskedője szerint tegnapi záráskor túlzottan optimista volt a hangulat, ez korrigálta ma egy kisebb gyengüléssel a forint. A hazai pénznemnek az sem tett jót, hogy a KSH a vártnál jóval gyengébb ipari termelési adatokról számolt be, mivel ez elvette a befektetők kedvét. Így, mivel igazán jó hír nem várható, 298-302 forint közötti euróárfolyamot prognosztizált mára Ruzsonyi Ákos.

A dollárt csütörtök délelőtt forinton 237,74-en jegyezték, a svájci frank árfolyama 248,72 forintra emelkedett, míg a japán jen 2,9970 forintot ért délelőtt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!