A Synergon Nyrt. leányvállalata, a Synergon Rendszerintegrátor Kft. nyerte a Fővárosi Tűzoltó Parancsnokság új bevetés-irányítási rendszerének szállítására kiírt tendert. A tőzsdei cég összesen 186,5 millió forintért vállalta a rendszer bevezetését és a support tevékenység ellátását. A tenderen a Synergon a cseh Medium Soft-tal indult közösen, melynek bevetés-irányítási megoldását az Európai Unió több országában alkalmazzák.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!