TVK- és BorsodChem-rally a tőzsdén

Az utóbbi napokban megugrott a két, már-már alvópapírnak számító vegyipari részvény, a TVK és a BorsodChem árfolyama, eközben a forgalom is számottevően emelkedett. A pletykák a Mol és a CE Oil megegyezéséről, közelgő vételi ajánlatról szólnak, miközben piaci elemzők a megegyezés időzítését vitatják, jogi szakértők pedig az ajánlattételi kötelezettséget kérdőjelezik meg. Részletek a szerdai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. május 28. kedd, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK