TVK-részvényeket vett a BorsodChem

Az eddigi 15,22 százalékról 15,4 százalékra nőtt a BorsodChem (BC) Rt. részesedése a Tiszai Vegyi Kombinát (TVK) Rt.-ben - tette közzé a TVK a Magyar Tőkepiacban. A BC 43357 darab TVK-részvényt vásárolt, a tranzakció időpontja és árfolyama is ismeretlen.
Kolozsi Pál, 2001. november 14. szerda, 08:49
Fotó:

A hónap elején a felügyelet pontosítást kért a BorsodChemtől a TVK-ban levő részesedésének pontos mértékével kapcsolatban, miután a közzétett bejelentés és a TVK részvénykönyvében található adat nem egyezett meg egymással.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK